Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Επιστροφές παραγγελιών και δικαίωμα υπαναχώρησης

Επιστροφές παραγγελιών και δικαίωμα υπαναχώρησης

Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε δεν συμμορφώνεται, κατά τη στιγμή της παράδοσής του, με τους όρους της Σύμβασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά στο 23850-29648 και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση πώλησης εντός 14 ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που ο αγοραστής ή τρίτο πρόσωπο που ενεργεί για λογαριασμό του απέκτησε τη φυσική κατοχή του προϊόντος.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων. Ειδικότερα, στην περίπτωση αυτή θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και παράδοση των προϊόντων σε εμάς με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Στη συνέχεια θα πρέπει να καλέσετε το συνεργαζόμενο με εμάς μεταφορέα, προκειμένου να παραλάβει τα προϊόντα από εσάς και να τα επιστρέψει στην έδρα της εταιρίας μας.

Θα εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση (αν υφίσταται τέτοια περίπτωση). 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν ή τα προϊόντα.

Να μην έχει αφαιρεθεί κανένα από τα εξαρτήματα στα προϊόντα ή στο προϊόν.

Όλα τα είδη θα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία), ενώ θα πρέπει ακόμη να συνοδεύονται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά.