Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. 

Εάν διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. 

Οι τιμές στην ιστοσελίδα stavrosbikes μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής  (τραπεζική κατάθεση/μεταφορά, αντικαταβολή, e-commerce) ως εξής:

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 

IBAN GR5501104840000048494880494

Δικαιούχος: Μικροπούλος Σταύρος, Μικροπούλου Άννα

και να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο mikropoulos@stavrosbikes.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. 

Internet Banking

Με μεταφορά μέσω internet banking στον λογαριασμό IBAN GR5501104840000048494880494 με Δικαιούχους Μικροπούλος Σταύρος, Μικροπούλου Άννα. Τα τραπεζικά έξοδα του εμβάσματος βαρύνουν το πελάτη. 

Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι δύο (2) ευρώ.

I Bank Pay E – commerce

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω της εφαρμογής i bank pay e – commerce στο κινητό σου.

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνονται εντός 1-3 εργάσιμες ημέρες (σε χερσαίους προορισμούς) και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (σε νησιωτικούς προορισμούς) ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) με τις χρεώσεις:  

ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕΝΤΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΑ  15 18
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ3 (3 κιλά, +1 ανά κιλό ) 3 (3 κιλά, +1 ανά κιλό )

Υπάρχει η δυνατότητα με Μεταφορική εταιρία και οι χρεώσεις είναι μικρότερες στη τιμή της μεταφοράς.

ΠΡΟΪΟΝΤΑΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕΝΤΟΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΑ 5 ( Αθήνα & Θεσ/νίκη )Κατόπιν συνεννόησης
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ3 (3 κιλά, +1 ανά κιλό )Κατόπιν συνεννόησης

Κατόπιν συνεννόησης θα γίνει η επιλογή της μεταφοράς.